Hart voor ons product

Wij zijn J. Heijnen Potplanten. Een familiebedrijf met passie voor tropische kamerplanten. We telen verschillende plantgroepen, in alle soorten en maten. We kweken stekmateriaal op tot prachtige planten en verkopen deze binnen heel Europa. Van retail en grote tuincentra tot de kleine bloemist op de hoek.  

Hoe wij ons onderscheiden van andere plantenkwekers? Wij kijken iedere dag hoe het beter kan. We gaan altijd voor kwalitatief sterk uitgangsmateriaal en per plantsoort onderzoeken we wat de beste omstandigheden zijn om onze planten optimaal te laten groeien.

ANGY-2992.jpg
ANGY-2920.jpg

Unieke positie

In Nederland zit de meeste plantenteelt in Aalsmeer en het Westland. Maar J. Heijnen Potplanten heeft door hard werk en uitmuntende kwaliteit van de planten ook Noord-Limburg op de kaart gezet. Vanuit heel Europa kiezen afnemers voor de stabiele kwaliteit en goede service van J. Heijnen Potplanten. 

Meer weten over hoe wij onze kwaliteit en service waarborgen?

Hoe het begon

In 1987 nam Jo Heijnen samen met zijn echtgenote Rika Heijnen-Verdonschot het bedrijf over van opa Heijnen. Tot die tijd zat Heijnen in de groenteteelt. Sinds 1989 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde potplantenkwekerij. Langzaam maar zeker groeide het bedrijf tot wat het nu is: een internationaal bekend bedrijf met twee vestigingen en specialistische verzorging van verschillende plantsoorten. Vanaf 2013 staat Chris Heijnen aan het roer van J. Heijnen Potplanten. Ons bedrijf is een relatief klein familiebedrijf, maar wel één met een gigantisch bereik.

Verkoop

Naast eigenaar Chris Heijnen is Eddy Versleijen het gezicht van de verkoop van J. Heijnen Potplanten. Op werkdagen te bereiken op 077 - 464 28 61.

Ons team

Alle planten worden door ons team met veel zorg opgekweekt en klaargemaakt voor een lang leven in huiskamers verspreid over heel Europa. Onze teamleden regelen de verzorging en de verwerking van het product. Van stekgoed tot eindproduct.